uudet tekijät

Konsernimme kasvoi vuonna 2015 yhteensä 46 henkilöllä. Kysyimme muutamalta uudelta työntekijältä miltä työ Taalerilla maistuu.

Jori Petteri Kiviniemi

  Kuka:

  Olen Jori Petteri Kiviniemi. Työskentelen Sales Traderina arvopaperivälityksessä. Aloitin Taalerilla 26.10.2015.

  Miksi Taaleri:

  Harvoin on tarjolla työpaikka, jossa suuri osa työntekijöistä on vanhoja kollegoita ja osa asiakkaistakin vanhoja tuttuja. Tuntuu kuin olisin tullut kotiin. En voisi olla onnellisempi ja ylpeämpi uudesta työpaikasta.

  Tätä et tiennyt minusta:

  Olen saamelainen, yhtiön todennäköisesti ainoa alkuperäiskansan edustaja.

Titta Sillman

  Kuka:

  Titta Sillman, Taalerin tyttären, vakuutusosakeyhtiö Garantian kehityspäällikkö. Liityin joukkoon vuoden 2015 syyskuussa etsittyäni tuloksetta työelämän tarkoitusta viimeksi IT-alalta. Nyt olen sen löytänyt.

  Miksi Taaleri:

  Entisenä yrittäjänä kiinnitin heti huomiota Taalerin henkilöstön poikkeukselliseen sitoutuneisuuteen ja muutosvastarinnan vähyyteen, huolimatta siitä, että yrityksellä on ikää jo 8 vuotta ja henkilöstön määrä on kasvanut perustamisaikojen jälkeen merkittävästi. Eteenpäin vievä meininki on tässä talossa koukuttavaa.

  Tätä et tiennyt minusta:

  Olen ravi- ja minihevoskasvattaja ja saan ihan luvan kanssa ajaa rahasta kilpaakin. Kun maisema ei kauramoottorin kyydissä vaihdu riittävän rivakasti, vaihdan menopelin kaksipyöräiseen ja suuntaan fiiliksen mukaan kadulle huviajelulle tai maastoon urheilumielessä.

Susanna Terhivuo

  Kuka:

  Susanna Terhivuo, työskentelen Taalerilla rahoitusjohtajana. Vastaan pääomarahaston hankkeiden sekä konsernin rahoituksesta. Aloitin työt 1.5.2015.

  Miksi Taaleri:

  Taaleri on positiivisen draivin omaava ja inspiroiva työpaikka. Haasteellisin työtehtävä on tähän mennessä ollut 140 metrin korkeudessa olevan tuulimyllyn katolle kiipeäminen.

  Tätä et tiennyt minusta:

  Rakkain harrastukseni on ratsastus.

Aki Kurkinen

  Kuka:

  Olen Aki Kurkinen. Työskentelen Taaleri Rahastoyhtiö Oy:ssä Back Office -asiantuntijana. Aloitin Taalerilla 3.8.2015.

  Miksi Taaleri:

  Minulla oli todella positiivinen mielikuva yrityksestä jo ennen tänne saapumistani. Kaikki odotukseni ovat kuitenkin ylittyneet. Kehitystä on tapahtunut menneenä kuutena kuukautena sekä tuotteiden että järjestelmien osalta. Ihmiset tuntuvat viihtyvän ja työyhteisössämme vallitsee oikea Taaleri Perhe -kulttuuri.

  Tätä et tiennyt minusta:

  Uusin intohimoni ovat merkkikellot.

Petri Grönroos

  Kuka:

  Olen Petri Grönroos, asiakkuuspäällikkö Taaleri Varainhoidosta. Aloitin Taalerilla 5.1.2015.

  Miksi Taaleri:

  Halusin päästä töihin Suomen parhaimpaan, vakuuttavimpaan ja innovatiivisimpaan varainhoitotaloon. Täällä työstä saa kiitosta ja se on palkitsevaa. Lisäksi yhteishenki ja yhteen puhaltamisen meininki ovat omaa luokkaansa.

  Tätä et tiennyt minusta:

  Olen innokas touhuamaan mökillä. Lisäksi laadukas designlasi, 70- ja 80-luvun bändit ja konemusiikki kiehtovat minua.

Vuoden 2015 meininkiä